Cardio

Cardio verbetert je conditie en verbrandt vet, doordat je lichaam langdurig inspanningen kan leveren. Het versterkt je hart, vermindert de belasting ervan, vergroot je longinhoud, en helpt het risico op hartaanvallen, hoog cholesterol, hoge bloeddruk en diabetes te verminderen. Daarnaast bevordert het een beter gevoel, verbetert je slaappatroon en helpt stress op een acceptabel niveau te houden.

Kracht

Krachttraining verjongt en is essentieel voor spierontwikkeling. Het weerstaat ouderdomsgerelateerd spierverlies, bevordert conditie en vetverbranding. Combineer het met cardio, gevarieerde voeding, en niet roken. Zowel jongeren als ouderen profiteren, met significante verbeteringen in kracht, mobiliteit en dagelijkse activiteiten. Ontdek de voordelen op korte en lange termijn voor een gezond en actief leven.

Begeleiding

Ontvang professionele begeleiding met ons Coach Pakket, inclusief Conditietest en Body analyse voor een op maat gemaakte fitnesservaring. Ontdek jouw testresultaten, een persoonlijk trainingsprogramma en waardevol advies om jouw fitnessdoelen te bereiken.